about


Bezig zijn met de verbinding en de essentie van het leven. Het uitvogelen wat het is dat mensen in beweging brengt om iets wel of niet te doen. Het voelen bij mijzelf wat ik wel en niet wil. Welke keuzes ik maak of juist niet. Dit is iets wat mij dagelijks bezighoudt. 

 

Het observeren van mensen tijdens mijn lange treinreizen heeft mede voor deze passie gezorgd. Tijdens treinreizen schrijf ik gedichtjes en verhalen op. Dit helpt mij bij het bewust omgaan met mijzelf en de wereld om mij heen. Wanneer ik in connectie met mijzelf sta, kan ik pas een connectie met de mensen om mij heen maken.

 

Kleine stappen maken voor mij de grote verandering, want met z'n allen een kleine stap betekent een grote stap samen. 

 

In balans blijven is voor mij belangrijk om energiek en vrolijk door het leven te gaan. Hoe ik mij voel in mijn lichaam en hoofd hebben direct verbinding met wat ik doe voor de aarde. Hoe goed ik omga met buren, de troep op het strand en hoeveel tijd ik neem voor ontspanning staan voor mij gelijk. 

 

Focus op eigen gezondheid in geest en lichaam is belangrijk. Jij bent de verantwoordelijkheid voor jouw lichaam en de keuzes die je maakt. De keuzes om bepaalde gedachtestromen toe te laten of juist los te laten. De keuze wat je op de rolbank legt in de supermarkt. De keuze of je wel of niet de fiets pakt naar werk. De keuze is er altijd en jij bent de enige die deze kan maken. 

 

Om mij heen zie ik goede bedoelingen, maar nog te weinig handvatten om deze intenties uit te werken. Goede bedoelingen om duurzame keuzes te maken en gezond te leven, maar niet weten waar te beginnen. Met seasandstories wil ik de 'conscious growth' ondersteunen door verschillende handvatten te bieden.

 

Door inspirerende verhalen, gedichten, blogs over duurzaamheid en bewust omgaan met wat jij echt wilt in het leven. Kiezen voor wat iemand echt wilt en hier naartoe leven is iets waar ik van geniet. Ik krijg kippenvel als iemand volledig voor zijn passie gaat. Ook hierin geloof ik dat hoe bewuster je omgaat met jezelf, hoe beter je kunt omgaan met de wereld. Vind jij je baan totaal niet leuk, dan kun je deze frustratie uiten in de wereld om jou heen. Alles staat in verband met elkaar, daarom geloof ik in 'alles in balans'. 

 

 

Liefs,

 

Michelle