Seasandstories event


We brachten vernieuwers en creatievelingen samen in een ruimte waar de barrières  doorbroken werden. 

Samenkomen om een nieuwe kijk op de wereld te ontwikkelen. Een wereld waarin nieuwe inzichten en ontwikkelingen ontstaan. Een wereld waar iedereen volledige verantwoording voor neemt. 

 

‘De wereld om je heen, die maak je zelf’.


13 oktober 2019

14.00 - 17.30

Cristofori Concertzaal

Amsterdam 

De wereld om je heen, die maak je zelf

Caroline Glasbergen

Yoga teacher

Yoga met visualisatie 

Elementen: centeren, openen en aarden. 

 

Caroline is ondernemer; business coach en spiritual teacher. Zij combineert haar ervaring in ondernemerschap en corporate business met haar kennis van spirituele- en persoonlijke ontwikkeling. Uiteindelijk hangt de groei van je bedrijf samen met je ontwikkeling als persoon. Zij noemt dit ook wel Zentrepreneurship. Naast de ondernemer in haar is ze ook enorm fan van yin-yoga, breathwork en meditatie. Caroline heeft het event geopend met een yin yoga in combinatie met een visualisatie. Dit om de bezoeker te laten aarden en open te staan voor meer connectie.

Anouk Schaap

Spreker & Workshop

Take care of your selfie 

Elementen: Connectie, intuïtie, self care.

 

Anouk is een voormalig bankier met grote ambities. De ambities in de financiële sector heeft zij laten varen door haar hart te gaan volgen. Begin dit jaar startte zij Take Care of Your Selfie. Een movement die inspireert om jezelf op de eerste plek te zetten, want als jij weet hoe je goed voor jezelf moet zorgen en dat ook doet, ben je van grote waarde voor alles en iedereen om je heen. Tijdens het event inspireerde zij de bezoekers om dit ook te gaan en laat ze zien wat je ermee kunt bereiken. In de aansluitende workshop gingen de bezoekers zelf aan de slag en naar huis liepen met een persoonlijke aanpak.

Sophie van Duren

Workshop

Workshop Fashion For Good

Elementen: sustainable fashion, change, fashion industry

 

Sophie heeft een achtergrond in duurzame fashion en werkt voor Fashion For Good. 

 

Haar omschrijving van de workshop: 

 

You may know that the fashion industry is one of the most polluting industries in the world. But have you ever thought of what you can do to have a POSITIVE impact? During the Fashion for Good Quiz you will learn the ins and outs on the industry as we know it today as well as tips and tricks on how to change your behavior’. 

 

Panel talk met Bedrock magazine

Bij Bedrock zijn we naast een bewust leven ook bezig met een gelukkig leven. En daar horen volgens ons ook lekker eten, drinken én samenzijn bij. Daarom delen we de leukste what-to-do’s voor dit weekend mét een Bedrock-randje. Wat is een betere weekendtip dan het Seasandstories event waar Bedrock het panelgesprek host?

 

Bewust omgaan met jezelf én de wereld om je heen, dat is waar Seasandstories voor staat. Een mooier initiatief kunnen we dit weekend niet steunen! Lees hier verder.

En verder...