Event


Op 27 oktober 2018 vond de eerste editie van het Seasandstories EVENT plaats op het Veronicaschip (NDSM-werf) te Amsterdam. Tijdens dit event stonden bewuste groei en het bewust omgaan met de wereld centraal. Het event bracht de ontwikkeling van bewustzijn naar voren. Hoe jij met jezelf omgaat heeft direct en indirect effect op de wereld om jou heen. Deze editie kwam het onderwerp ‘connectie’ naar voren: 'We zijn altijd opzoek naar de connectie met mensen, onszelf en het leven. Soms mis je de verbinding even. Deze disconnectie komt steeds vaker voor en kan soms behoorlijk in de weg zitten. Het bewust omgaan met jezelf is van belang om bewust om te gaan met de wereld om je heen. De essentie van leven heeft invloed op het contact wat jij voelt met jezelf en de wereld'.  

 

Inspiration market

Tijdens deze market kon je yin yoga lessen volgen van Caroline Glasbergen of relaxen met een massage van Irene Hertogh. Daarnaast was Zipper vintage kleding aanwezig. Stylisten konden jou helpen om je te stylen of kleding te reparen of aanpassen. Ook kon je wegdromen bij de art van Malou Amber en MOS. Daarbij kon je je laten inspireren door duurzame ontwikkelingen en natuurlijke huidverzorging.

 

Deelnemers

Inner Compass Cards

Zipper Vintage Clothing

Nourished Nederland

HOESSEE

Naomi Rachel Timan

MOS creative lab

Malou Amber

 

Activiteiten

Yoga door Caroline Glasbergen

Massage door Irene Hertogh

Kleding reparatie of aanpassing door Sophie van Duren & Paolo Lopez

Kaarttrekking door Inner Compass Cards

Kunst maken met  MOS creative lab

 

Local harvest diner

Chef-kok Bryce Steba bereidde met producten van Instock een prachtig maal. Dit om food waste op de voorgrond te plaatsen. Tijdens het diner gingen bezoekers de echte connectie aan met het eten door met de handen te eten.  Dichter Marcel Klein Legtenberg was aanwezig om de avond te voorzien van mooie woorden. De avond werd afgesloten door de Chocolate High experience; een bijzondere smaak- en geurbeleving door Edwin Sander van Food Creative. Hiermee werd de connectie gelegd naar het mindful eten. 

 

Zie de foto's hier: