BLOG

Verandering

Je lichaam die vraagt om aandacht en rust.

Je hoofd vraagt om loslaten van de banen die je voor jezelf hebt gezet. De banen die ondoordringbaar zijn voor derden.

Niemand kan voor je pad lopen, maar ook zeker niet ernaast.


Er zijn voor elkaar

Een man die aan zijn trots voorbij gaat omdat hij niet anders kan. Het enige dat ik zag was een man die niet anders kon dan om hulp vragen.


Stilte ervaren

Treinreizen kunnen soms zo goed zijn om even stil te staan bij wie jij bent en wat jij nodig hebt. Je kunt niets anders doen dan wachten tot je op de bestemming bent.


Niemand is meer of minder

De een is niet meer dan de ander en de ander is niet minder dan de een. Toch zit het in het aard van het beestje, het oordelen. Maar wat er ook in het aard van het beestje zit is dat we geliefd willen worden. 


Herinner jij het moment?

Herinner jij je het laatste moment dat jij je echt vrij voelde?

Het moment dat alle muren weg vielen en jij kon vliegen.

Het moment waarbij er geen grenzen waren.

Het moment waarin jij geen restricties voelden.


Busreis

Het beoordelen van anderen is iets waar ik moeite mee heb. Moeite om het niet te doen en moeite als ik het wel doe. Wat ik probeer te doen is het negatieve van mijn beoordeling te laten vallen en het te observeren. Uiteindelijk zijn we allemaal mensen, toch?


Realisatie

Ineens merk ik op dat het pad wat ik aan het bewandelen ben klopt, door de kansen en 'toevalligheden' die naar voren komen. Soms is de tijd voor iets nemen en geduld te hebben geen slecht ding. Patience pays off right?


Waar ben je mee bezig?

Hoe kan het dan dat wij als mensheid nog steeds in hokjes denken, nog steeds onszelf minder voelen of juist beter voelen? Kunst van het overleven?