Realisatie

In het vliegtuig heb ik geprobeerd mijn 5000 foto's op te schonen. Terwijl ik hiermee bezig was dacht ik terug aan mijn reis alleen door Thailand. Thailand is het land waar ik de mooiste ervaringen heb meegemaakt, prachtige mensen heb ontmoet en het woordje liefde een andere en diepere betekenis heeft gekregen. 

 

Liefde betekent voor mij mensen in hun waarde laten, hun energie accepteren en het feit dat ieder een ander tempo heeft. Ook is door de reis de liefde voor mijzelf gegroeid. Liefde voor mijzelf betekent ruimte geven waar nodig en niet forceren. Alles komt zoals het komt. Liefde voor jezelf is belangrijk om alles te kunnen bereiken wat je wilt en dit met liefde aan te pakken. 

 

Nu ik al mijn foto's had opgeschoond, of in ieder geval had geprobeerd. Zie ik hoeveel mooie mensen ik in mijn leven heb, hoeveel prachtige momenten ik heb meegemaakt en wat ik al bereikt heb!

 

Dit vergeet je soms, waarderen wat je allemaal hebt. Maar wat een inspirerende mensen heb ik om mij heen. Mensen die willen groeien en kiezen voor wat zij willen in het leven. En dit doen met grote liefde en passie. 

 

Dit inspireert mij om dit steeds meer te doen, gewoon ervoor gaan waar je hart ligt en niet op te geven. Ineens merk ik op dat het pad wat ik aan het bewandelen ben klopt, door de kansen en 'toevalligheden' die naar voren komen. Soms is de tijd voor iets nemen en geduld hebben geen slecht ding. Patience pays off right?

 

Ik denk dat het belangrijk is om voor jezelf duidelijke doelen neer te zetten en deze met kleinere doelen te behalen. Neem niet te grote stappen, zet je voelsprieten uit en geniet van het pad dat je bewandeld. Ook tegenslagen, gevechten met jezelf en dipjes horen hierbij. Juist slechte momenten zorgen voor realisaties, lessen en het verruimen van je blik.

 

Wees de mooie jij.