Tess de wolf


Ik lag in bed naar Tess haar meditatie te luisteren. Deze had ze opgenomen en was gratis te beluisteren. Ik droomde weg en kwam op plekken waar ik nog niet eerder geweest was. Ik voelde me vol liefde en deelde wat ik had gezien met haar. Tess is een vrouw die mij inspireert. De vrijheid die ze opzoekt en de kracht die ze laat zien om te doen wat zij wilt doen vind ik prachtig. Vorige maand kreeg ik een berichtje van Tess dat ik naar voren kwam in haar meditatie. Ze wist niet precies waarom en vroeg het aan mij. Ik zei dat ik haar al een tijdje wilde vragen om haar STORY te delen via een interview. Wie weet wat hierna volgt aan, maar voor nu deel ik graag Tess haar verhaal. 

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Tess de Wolf en ik ben een spiritual advisor en teacher. Vorig jaar heb ik Mind at Ease gestart: een global community modern spiritual seekers. Via Mind at Ease bied ik online cursussen, retreats, en een self-healing membership aan genaamd THE RESET. Via dit membership hebben members maandelijks toegang tot verschillende healing activations en workshops. Dit zijn begeleide meditaties gecombineerd met hypnose en light language transmissions.  

 

Eerder dit jaar ben ik van Bali naar Ibiza verhuisd en ingetrokken in een oude finca midden in de Spaanse campo (natuur). Dit was een droom die uitkwam. In dit huis ontvang ik nu gasten voor private retreats, healing sessies en rituelen. Tijdens de vijfdaagse ‘stay with mae’ retreats is het programma compleet opgebouwd op de gast haar wensen en verlangens. Energy healing en subconscious reprogramming spelen hierin een belangrijke rol. 

 

Wie is jouw inspiratiebron? En waarom?

Inspiratie komt voor mij uit heel veel verschillende dingen. 

Ik hou heel erg van mooie aesthetic, design en van merken waarin luxe te vinden is in de kleinste details. Daarnaast heeft mijn moeder mij de afgelopen jaren geïnspireerd om meer mijn spiritueel pad te bewandelen. Hierdoor sta ik meer in contact met mijn intuïtie en hogere zelf. Wanneer ik naar binnen keer, in stilte zit en start met channelen word ik altijd naar de juiste mensen, plekken, merken en teksten geleid die mij de inspiratie geven die ik zoek. 

 

Hoe ziet jouw ideale wereld eruit?

In mijn ideale wereld nemen mensen 100% verantwoordelijkheid voor hun leven. Leren kinderen al vanaf jonge leeftijd hoe de mind werkt en hoe ze in contact blijven met hun hogere zelf. Een wereld die geregeerd wordt door liefde, zonder afscheiding. Mensen die keer op keer liefde kiezen over angst en goed zorgen voor zichzelf, elkaar en de planeet. 

 

Waarom is dit jouw ideale wereld?

Ik geloof dat liefde alles overwint. En dat wanneer wij onszelf helen door keer op keer liefde te kiezen over angst we uiteindelijk ook de wereld helen. 

Hoe heb je je passie gevolgd en hoe kwam dit op jouw pad?

In 2015 zat ik in een cursus mindfulness waar de lerares vroeg aan de groep: “Van wie houd je het meest?”. We zaten in een kring en iedereen begon te antwoorden. De meest voorkomende antwoorden waren ofwel partners, ouders, kinderen of vrienden. Mijn antwoord was niet anders. Toen iedereen geantwoord had begon de lerares te lachen en zei: “Is het niet grappig dat niemand zegt mijzelf?”. Dat was de start van mijn ontwaking. Tot dat moment was het niet in mijn hoofd opgekomen dat ik überhaupt mezelf had kunnen zeggen. 

 

Ik begon mij te verdiepen in zelfliefde, spiritualiteit en al gaande weg verzamelde ik steeds meer moed om te starten met coachen. Na mijn Master Occupational Health Psychology ben ik nog een coaching opleiding gestart en tijdens die opleiding ontstond het idee voor Mind at Ease. Het afgelopen jaar is Mind at Ease heel erg gegroeid. Wat begon als 1 op 1 coaching in mijn studio in Amsterdam is uitgegroeid tot een online business waar ik nu voornamelijk spiritueel les geef en mensen ontvang in mijn huis in Ibiza voor healing en private retreats. 

 

Wat was het eerste moment dat je besefte dat dit het was?

Toen ik mijn eerste langdurige coaching cliënt kreeg en de visie schreef voor Mind at Ease. Toen wist ik dat ik hoe dan ook mijn volledige focus op Mind at Ease wilde leggen en uiteindelijk zou gaan stoppen met mijn social media bedrijf. Drie jaar lang beheerde ik met heel veel plezier de strategie en social media kanalen van verschillende soorten bedrijven, maar het was niet meer waar mijn hart lag. Ik hou van social media, maar focus me nu alleen nog op mijn eigen kanalen. 

 

Wie heeft jou geholpen deze keuzes te maken?

Haha, mijn spirit guide Vicente, mijn ouders en vrienden. 

Vicente heeft mij via automatisch schrift begeleidt in het gehele proces van het loslaten van mijn drukke snelle Amsterdamse feestleven, social media business en mij volledig te focussen op Mind at Ease. Wat resulteerde in een rustig en intuïtief leven in Ibiza. Mijn ouders en vrienden waren er om mij te steunen tijdens deze transformatie.

 

Wat waren de tegenslagen en moeilijke momenten?

Het was heel moeilijk om de knoop door te hakken, om afstand te nemen van een bepaalde levensstijl en daarmee ook van heel veel mensen die lange tijd mijn beste vrienden waren. Ik ben gestopt met drank, drugs, naar het buitenland verhuisd en een compleet ander leven gaan leiden. Dit maakte dat er in vriendschappen veel verschuivingen plaatsvonden en dat ik lange tijd niet echt iemand had die begreep waar ik doorheen ging. Echter heeft dit hele proces ervoor gezorgd dat ik nu via Mind at Ease een community heb waarin ik mensen met elkaar connect die door precies hetzelfde heen gaan. 

 

Welke doelen wil je nog behalen?

Ik zou graag zien dat meer mensen wereldwijd zich herinneren wie ze werkelijk zijn en voor liefde kiezen boven angst. Ik geloof dat een spiritual practice hier aan bijdraagt en daarom is mijn doel nu om Mind at Ease als global brand op de kaart te zetten en de community te laten groeien. Alle mensen in de community creëren ook weer een eigen ripple effect en zo kunnen we samen zoveel mogelijk mensen bereiken. Daarnaast zou ik uiteindelijk ook graag een tweede retreat huis openen. 

 

Wat zou je meer willen zien in de wereld? En wat doe jij hier al aan?

Dat mensen volle verantwoordelijkheid voor hun leven nemen. Voor het goede en het slechte. Dat ze liefde kiezen over angst en zich herinneren wie ze werkelijk zijn. Ik geloof dat ‘abundance’ en ‘joy’ ons geboorterecht is en het lijkt me fijn als meer mensen zichzelf permissie geven om dat ook daadwerkelijk te voelen en omarmen. 

 

Dit zijn concepten die ik zelf iedere dag beoefen doormiddel van meditatie en schrijven en waarin ik mijn studenten, cliënten en members begeleid. 

 

Hoe houd jij rekening met duurzaamheid of bewuste keuzes maken? Of houd je hier geen rekening mee?

Iedere dag probeer ik zoveel mogelijk bewuste keuzes te maken, maar ik moet bekennen dat ik nog veel duurzamer zou kunnen leven. Ik gebruik nog teveel plastic in de vorm van grote (8 liter) waterflessen. Ik heb nog geen filter op de kraan en ben op zoek naar manieren om dit zo snel mogelijk drastisch te verminderen.

 

Wat is jouw lievelingsquote?

Haha, ik heb er twee en ik kan niet kiezen. “Only love is real” en “When you change the way you look at things, the things you look at change.” 


 

   

 

 

 

Tess de Wolf

 

'“When you change the way you look at things, the things you look at change.”.

 

Website Mindatease.nl

IG Tessdewolf